Vastbesloten om nog heel wat F! by Fabulous!-outfits te verzamelen

Mooie sportoutfit voor vrouwen

Elke De Brouwer, 36 jaar, leerkracht van beroep en pittige spring-in’t-veld van persoonlijkheid, schitterde onlangs op de catwalk in de fietskledij van F! by Fabulous! “De kledij van Stéphanie springt echt in het oog,” vertelt Elke. “Heerlijk vind ik dat; ik hou van bijzondere dingen.”

 

Na een sportstilte pikte Elke De Brouwer in 2016 de draad van het sportieve leven weer op. “Vroeger speelde ik gepassioneerd basketbal, maar dat was al een tijdje stilgevallen. Vorig jaar ben ik beginnen joggen en ontdekte ik eindelijk de koersfiets. Nu fiets en loop ik wekelijks. Sporten maakt een volwaardig deel uit van mijn leven. Ik zie er inmiddels echt de fun van in. Het is goed voor lichaam én geest.”

“Via een gemeenschappelijke vriendin kwam ik in contact met Stéphanie Tuytens en haar indrukwekkende sportcollectie. Ik voel me altijd aangetrokken tot vrolijke prints, want die passen het best bij mijn persoonlijkheid. Het mag voor mij wel wat meer dan doorsnee zijn (lacht). In mijn kleerkast vind je bijvoorbeeld veel luipaardprints. Voor ik F! by Fabulous! kende, was het echt zoeken naar sportoutfits waarin ik me goed voelde. Veel fietskledij in de winkels getuigt van een zekere tristesse, met al dat zwart en af en toe een occasioneel streepje roze. De collectie van Stéphanie is voor mij dus een échte ontdekking!”

Sportkledij met luipaardprint

“Je kan me al spotten met het F! by Fabulous!-fietstruitje met – hoe kan het ook anders – luipaardprint en het zwarte looptopje met rode lippen. Een mooi begin, maar ik ben van plan om nog heel wat F! by Fabulous!-outfits te verzamelen. Volgens Stéphanie is het badpak ‘Good girls do bad things’ mij op het lijf geschreven, maar helaas is zwemmen echt niet m’n ding. Misschien is het een idee om die print ook voor een fiets- of looptruitje te gebruiken, Stéphanie?”

“Ik fiets vaak alleen, maar ik ben ook lid van Madam Vélo, een community van fietsende vrouwen. Daar ben ik zo ongeveer de enige in opmerkelijke outfits op mijn fiets met roze bidons. Ik val vast een beetje op tussen de andere fietsvrouwen, maar dat is gewoon wie ik ben. Ik vind het zalig dat F! by Fabulous! er is voor sportieve vrouwen met pit, die er ook als ze sporten leuk en vol zelfvertrouwen uit willen zien.”

Geen producten in je winkelmand.