Vrouwelijk, maar met zoveel pit.

mooie sportkleding voor dames - Trendy sportkleding voor dames - trisuit - mooie fietskledij damesKaren Pien wordt in juni 43 jaar en is mama van 2 zonen. Met een drukke job als arts stond sporten jarenlang niet meteen hoog aangeschreven in haar agenda. Maar daar kwam een tijdje geleden verandering in … “Een verandering die gezien mag worden,” vertelt Karen enthousiast. “In de outfits van F! By Fabulous! kan dat ook niet anders (lacht)!”

Karen gaf haar leven een sportieve wending na een zware periode. “Na achttien jaar zag ik mijn huwelijk plots op de klippen lopen,” vertelt Karen. “Van de ene op de andere dag, was niets nog wat het ooit geweest was. Daardoor raakte ik mezelf kwijt als vrouw, mama en partner. Hoewel ik nadien een behoorlijke weg heb afgelegd, was opgeven nooit een optie. Ik wist mezelf te herpakken, en ging op zoek naar een uitdaging. Vrienden overtuigden me om met hen mee te trainen voor een loopwedstrijd. Die eerste keer dat ik over de meet liep, stroomden de tranen over mijn wangen. Na een periode van veel vallen en opstaan, was dat een heel bijzonder moment. Bovendien had ik de smaak te pakken …

Trendy badpak en trisuits met gedurfde prints

Niet veel later ontdekte ik op vakantie dat ook zwemmen me wel lag. In mijn zoektocht naar een nieuw badpak, belandde ik bij F! by Fabulous! Meteen was ik weg van het trendy roze badpak met het opschrift ‘Happy’. Vrouwelijk, maar met zoveel pit. Het leek me op het lijf geschreven. Ik voelde meteen een klik met Stéphanie, die net zoals ik positief in het leven staat, al is dat niet altijd evident. Stéphanie heeft kleur en fleur in mijn leven gebracht. Letterlijk en figuurlijk. Niet alleen met haar gedurfde en originele outfits. Zij was het die me aanspoorde om nog een stapje verder te gaan en aan triatlon te gaan doen. Op 3 juni is het eindelijk zover. Dan neem ik voor het eerst deel aan een 1/8e triatlon. Eind juni volgt dan nog een 1/4e triatlon. Wat volgt, zien we daarna wel.”

Mooie sportkleding voor dames: stijlvol en een tikkeltje rebels

Ondertussen vind je naast het badpak, ook de fietsoutfit met roze flamingo’s en de parrot tri-suit terug in Karens kast. “Ik krijg aardig wat positieve reacties wanneer ik ze draag. Van dames en van heren. ‘Oh, hier kwam net een mooie flamingo voorbij’ heb ik als eens opgevangen. De outfits zijn ook anders. Ze stralen levenslust uit, zijn stijlvol, een tikkeltje rebels. Je staat er gewoon als je zo’n outfit aantrekt. Echte F! power! noem ik het. En, niet onbelangrijk: je moet beslist niet inboeten aan draagcomfort of kwaliteit. Een aanrader voor iedere sportieve dame, al durven mijn zonen zich ook weleens in mijn fietsbroek te hijsen (lacht).”

Geen producten in je winkelmand.